Talkogrupp på Whatsapp

Gå med i Whatsappgruppen "Replot UF talko" för att få snabb info om våra renoveringstalkon och övriga talkon! Ni kan gå med i gruppen via den här länken.

Årsmötet 2020

Protokoll

Bilagor

Välkommen till Replot Ungdomsförenings hemsida!

På den här hemsidan hittar du all information (som vi tror att) du kan tänkas behöva om föreningen och dess verksamhet. Ifall du trots allt inte hittar svar på dina frågor här är det fritt fram att ta kontakt med föreningen.

Replot UF finns till för sina medlemmar och vill minska avståndet till dem. Ta därför gärna kontakt med oss om ni har förslag till verksamhet eller andra önskemål.

Aktuellt

Förråds- & målartalkon

Förrådet är klart, men vi har ännu några plåtlister som ska målas på ungdomslokalens fasad innan vi kan färdigförklara målarprojektet. Kom gärna med och hjälp oss, info om talkotillfällena fås lättast genom att gå med i vår talkogrupp på Whatsapp, det kan ni göra via länken i den vänstra balken!

 

Evenemang i oktober

I oktober har vi planerat in barndiscon 23.10 & 24.10 samt Byafesten 31.10. Styrelsen håller sitt nästa möte 6.10 och då kommer vi besluta om Byafesten kan ordnas eller inte samt fundera på barndiscona. Mer info om detta kommer efter mötet!

 

Nedan kan ni även läsa det senaste nyhetsbrevet från 26.9.

Replot ungdomslokal